اعلام نتایج دومین جشنواره غذاهای سنتی بانوان بندرکنگ (قسمت دوم)

۱۱ فروردین ساعت ۴بعدازظهر بانوان بندرکنگ ظروف خود را که محتوی شیرینی سنتی به نام ((خبیص)) بود  به برگزار کنندگان جشنواره(جمعیت بانوان بندرکنگ) تحویل دادند تا در رقابتی دوستانه شرکت دهند.در این میان ذوق سرکار خانم حنیفه پرانیده مثال زدنی بود،ایشان شکل خرگوشی زیبا را با خبیص طراحی کرده بودندونیز سرکار خانم خدیجه بابو سلیقه دلچسبی را بکار برده بودند؛ ظرف خبیص را در سینی که فلاکس قهوه و فنجان نیز در آن قرار داشت،گذاشته بودند و رسم کنگی ها را یادآور شدند که در زمان صرف شیرینی همراه آن الزاما قهوه میل می نمایند.هرگاه مهمانی در منزل یک خانواده کنگی حضور می یابد در قالب پذیرایی که اصطلاح (فاله) معادل آن است در آخرین مرحله آن چنین تعارف می شود:(کپ خو شیرین بکو) =(دهانتان را شیرین کنید)=یعنی یکی از خوردنی های  شیرینی که در فاله وجود دارد انتخاب و میل بفرمایید و اگر همزمان ژست صاحبخانه را نگاه کنید ؛او آماده ریختن قهوه از فلاکس قهوه به فنجان است.ضمنا یادآوری می شود هر وقت احساس کردید دیگر میلی به نوشیدن قهوه ندارید حتما فنجان خود را به وقت تحویل دادن به میزبان، تکان دهید در غیر اینصورت فنجان های بعدی ریخته و برای نوشیدن تحویلتان داده می شود!!!!!.....و اما نتایج بشرح ذیل می باشد: 

نفر اول: سرکارخانم فاطمه مواجی برنده یک دستگاه ضبط صوت سی دی دار اهدائی شرکت بازرگانی دریای جنوب (جناب آقای محمود یوسفیان)

نفر دوم:سرکارخانم فوزیه حسین پور یک دستگاه پلوپز اهدائی شرکت بازرگانی ستاره جنوب (جناب آقای یحیی بحری)

نفر سوم سرکار خانم لطیفه بحری یک دستگاه ساندویچ ساز(ساندویچ میکر) اهدائی شرکت

بازرگانی ستاره جنوب (جناب آقای یحیی بحری

ضمنا اسامی افراد شرکت کننده در مسابقه، در قرعه کشی شرکت داده شد که نتایج ذیل در بر داشت: 

۱-خانم سمیره قاسمی ظرف گرم نگه دار (سه تکه)

۲-خانم عایشه دریایی لنگه فلاکس چای

۳-خانم خیر النساء بازماندگان فلاکس چای

کلیه جوایز قرعه کشی از سوی شرکت ستاره جنوب آقای یحیی بحری اهداء شده بود.

داور جشنواره :جناب آقای حاج محمد آهکی از قنادان  معروف بندرکنگ.جادارد سپاس خود را خدمت ایشان ابلاغ نماییم خصوصا اینکه ایشان با وجود کسالتشان و عارضه ای که برای زانویشان بوجود آمده بود،در خواست همکاری را رد ننموده و داوری جشنواره را قبول فرمودند.(عکس ایشان درپست کتابچه بندرکنگ در حالی که نان سنتی را برای طبخ اماده می نمایند موجو داست)

در پایان لازم است سپاس و تشکر خود را از تمامی بزرگوارانی که جمعیت بانوان را در برگزاری دومین جشنواره غذاهای سنتی ،یاری نمودند اعلام داریم خصوصا:

آقایان *محمود یوسفیان و *یحیی بحری(حمایت کنند گان مالی جشنواره)-*خانواده محترم صالح بابو (خصوصا عبدالباسط و فوزیه بابو) بخاطر در اختیار قرار دادن قسمتی از ملک (ساختمان) خودجهت برگزاری جشنواره-*آقای عبدالرزاق گلبت بخاطر برپائی داربست - چادر و مهیا نمودن فضای جشنواره و نیز تامین نیروی انسانی جهت جابجائی و استقرار وسایل-*شهرداری محترم بندرکنگ*آقای توفیق در یانورد (مشارکت در طراحی و چاپ بروشور تبلیغاتی جشنواره)داوران محترم جشنواره آقایان*حاج محمد علی حسین پور و *حاج محمد آهکی.

 

دستور پخت خبیص(حلوا):

مواد موردنیاز:دو لیوان آرد-یک لیوان شکر-سه لیوان آب-نصف لیوان گلاب-هل و روغن(یاکره) به مقدار لازم.

آرد را بر روی شعله ملایم تفت می دهیم تا وقتیکه طلایی رنگ شود.آب-شکر و گلاب را در ظرفی هم می زنیم تا به خوبی مخلوط شوند.محلول آماده شده را بر روی آرد تفت داده شده می ریزیم.روغن (یا کره) را کم کم به ان اضافه می کنیم و همانطور که برروی شعله ملایم قرار دارد هم می زنیم(تقریبا به مدت پنج دقیقه).در پایان هل نیزبه ا ّن اضافه می کنیم.